DRESDNER Leasing © 2016.  Privacy Policy

01

NAJEM IN NAKUP NA KONCU NAJEMA

Nudimo prednosti najem z možnostjo lastništva kot v zakup. Najeta sredstva dajejo večji dobiček za vas, saj so spremeniti ali posodobiti hitreje. Da ostanejo v tekmovanju z našo ponudbo lizinga.

02

SREDSTVA IZ NEMČIJE V NETO

Izberite širši nabor novih ali obstoječih sredstev in boljše kakovosti po nižjih cenah. Lahko najamete z veljavno EU identifikacijsko številko za DDV kot podjetja brez DDV v Nemčiji. Izberite sredstvo iz Nemčije in jo oddajamo, da vas po boljših pogojih kot lokalni lizinških družb.

O NAS

Smo leasing družba s sedežem v Dresdnu. Prejeli smo denar od nemških bank in najem kakovostne nove ali rabljene sredstva iz nemških dobaviteljev naših evropskih kupcev. Financiramo avtomobile, motorna kolesa, tovornjaki, viličarji, gradbeni stroji, kmetijska mehanizacija, čolni, letala, železniška inženiring, industrijski obrati ali živine.

Z 25 let izkušenj, ki smo jih za sredstva za najem veliko strank v Evropi. Naše stranke so podjetja, ki imajo koristi od prednosti izbire iz nemškega trga, z boljšimi specifikacijami in po nizkih cenah. Bomo pomagali izbrati prave sredstev, pogajanja z dobavitelji za boljše pogoje in med prevozom, ali za namestitev podpore. Mi najem premoženja brez DDV za mednarodne stranke. Je sredstvo jamstvo za nas. Kupimo dobre sredstev iz zaupanja vrednih prodajalcev, in manj skrbi naše stranke Popolnoma finančne številke na papirju. Zagotavljamo sredstva v času trajanja pogodbe. Običajno, nudimo 30% polog, traja 24-60 mesecev, z 10% preostale vrednosti. Najemnik ali imenovana tretja oseba ima pravico do nakupa na koncu pogodbenega obdobja. Minimalna financirana vrednost je 10.000 EUR. Pristojbina za leasing v EUR, ni nobenih skritih stroškov ali popravki v najemnem obdobju.

OUR SERVICES

Delamo z zaupanja vrednimi dobavitelji in dobre kakovosti, nove ali rabljene sredstva. Ponujamo vam sredstvo ali vzamemo vašo izbiro. Pomagamo vam pogajanja o cenah in da bi dosegli najboljše pogoje.

Vozila bodo prevažati in registrirana v Dresden. Oni vodijo z DD nemškimi registrskimi tablicami v EU. Transport in registracija je treba plačati posebej. Sredstva brez registrskih tablic niso registrirani.

Mi najem sredstvo brez DDV za vsa podjetja v EU. 24-60 mesec najem, 30% polog, 10% za preostalo vrednost, določi najem EUR pristojbine. Davki in zavarovanje so zajeti.

Naša ekipa lahko prevoz sredstva in namestitev. Ob kontroli za sredstvo je treba plačati davek za registracijo vozil, bomo plačali.

Redne storitve ali vzdrževanje popravila so potrebna za ohranjanje kakovosti sredstev. Lahko se odločite, da opravljajo službo, ali pa to za vas. Mi dana GPS v vseh sredstev in vedno pozorni na njih.

Smo prijazni skupina dobro in vljuden ljudi, ki usklajuje in urnik najemnine sredstev in nakupa, kakor tudi zagotavljanje podpore za vsako vašo skrb. Pokličite nas, če imate zahteve.

Ste upravičeni do sredstev za nakup ob koncu trajanja najema, ali imenovati tretjo osebo, da lahko to storijo. Če se sredstvo proda pri nas na vaše vprašanje, bomo vsak računamo z odprtim načeloma knjige. Razlike se poravnajo na preostalo vrednost.

Mi lahko vodijo vaše podjetje konkurenčno. Če je najemnina potekla za sredstvo, ga lahko zamenjal za novejši, če hočeš. Tako lahko zagotovimo, da boste vedno imeli najnovejše sredstvo v uporabi. Ne pozabite, prednost: najemnina se evidentira kot odhodek.

NAJEM S PREDNOSTMI LIZINGA

MI NAJEM SREDSTVA ZA MEDNARODNE STRANKE, DA LASTNIK Z MOŽNOSTJO NA KONCU NAJEMA. MI NAJEM AVTOMOBILOV, MOTORNIH KOLES, KAMIONI, VILIČARJI, GRADBENI STROJI, KMETIJSKA MEHANIZACIJA, ČOLNI, ŽELEZNIŠKI INŽENIRING, INDUSTRIJSKI OBRATI ALI ŽIVINE. MI NAJEM ZA EVROPSKA PODJETJA V NETO EVRIH.

FINANCIRAMO

Izberite avtomobila iz Dresdna ali kje drugje, plačati 30% depozita in ga v najem za 2-5 let, brez DDV. Lahko kupite avto za 10% na koncu. Vožnjo vozila na kazalniku DD.

AVTOMOBILI IN MOTORNA KOLESA

Tovorna vozila na nemških registrskih tablic bi lahko omejitve v vaši državi, vendar navijači so dobrodošle v celotni EU. Izberite in smo vozilo najamete. Najemnina se evidentira kot odhodek, zato je koristno za vas.

Mi najem dobro stanje novega ali rabljenega stroja s 30% polog. GPS je vgrajen v vse stroje. Vzdrževanje mora biti redno. Najemnine so v EUR.

GRADBENIŠTVO

Traktorjev ali kombajnov so naši favoriti, ampak drugo kmetijska mehanizacija so dobrodošli. Standardni najem pogoji 30% polog, 10% preostale vrednosti in 24-60 mesecev. Vozila so zavarovana, obdavčena.

TOVORNJAKI IN PRIKOLICE

Nekaj podjetij najem sredstva IT, medicinske opreme, lesa ali obdelavo kovin opreme, tiskarskih strojev, naprav ali celotne proizvodne linije. Mi. Posebni pogoji veljajo glede na obrat.

INDUSTRIJSKI OBRAT

Prosti čas čolni in letala so zabavni. Prihranili pri stroških financiranja leasinga in rezervirajte vse stroške, kot so stroški. Mi jih bo vodila v naših knjigah, tako da izguba amortizacije niti jih ne povzroča. Sredstva, ki so gosenicami in spremljati.

JAHTE IN LETALA

Železniški promet je v neverjetnem vzponu po vsej Evropi. Bodite naš partner in izpolnjuje vaše potrebe po naložbah in najemnin motorjev ali tovornih vagonov od nas. Naša garancija je sredstvo, zato poskrbite, da je vrednost sredstva vedno višje od ostalega kapitala.

ŽELEZNIŠKI INŽENIRING

Večina dragocenih sredstev kmetijskih podjetij so govedo. Vprašajte naše ocene ekipo, kako vam lahko pomagamo pri financiranju živali. Morate priti do primernega dohodka, izbrati pravo vrsto živali, ki jih vzgojiti ustrezno poskrbeti za okužbe in bolezni. Cilj je, da kupite.

GOVEDO

NAŠ KONTAKT

ODPIRALNI ČAS: Mon-Sat 8:00-18:00 pm

NASLOV: WTC Dresden, Ammonstraße 72, 01067

TELEFON: +36-30-440-2222

KONTAKTNI OBRAZEC

KMETIJSTVO

SEND CLEAR